9-årig dreng skåret til blods på stranden

Foto: Shutterstock.com

En ellers hyggelig tur på stranden, havde alt andet end en hyggelig afslutning, da 9-årige Leo trådte på et stykke glas og skar sin fod op.

Det var i tirsdags at familiens hyggelige tur til stranden, tog en markant drejning, da 9-årige Leo pludselig skreg af smerte i vandkanten, det skriver JydskeVestkysten.

Pludselig råbte den 9-årige dreng om hjælp, på Strandpromenaden i Hjerting. Drengens forældre kom ham hurtigt til undsætning og kunne med det samme se at den lille dreng havde skåret sig slemt. 

“Jeg blev hurtigt klar over, at der var sket noget alvorligt, og da det fossede ud med blod blev vi bange. Vi kunne se at han havde skåret sig i foden og  såret var mindst 6-7 centimeter langt og 1-2 centimeter dybt. Så selvom min kone er læge, ringede vi til skadestuen. Han var nødt til at blive syet, fortæller Giacomo Fagioli, som er Leos far. 

Det var et glasskår der lå gemt i sandet i vandkanten, som var skyld i at Leo fik foden skåret op. 

Leos forældre er frustrerede, det er nemlig ikke første gang at de oplever at der er skrald på stranden, som slet ikke høre til der. 

“Vi har flere gange set mennesker, der kaster øl-flasker i vandet, og vi har flere og flere gange samlet glasstykker op fra stranden”. Hvorfor kan familier og børn ikke nyde stranden, uden at skulle bekymre sig om at komme til skade?”, siger Giacomo. 

Giacomo og resten af familien deltager faktisk hvert år, i den offentlige strandrensning af Hjerting Strand - og derfor ved han også godt hvad problemet er. 

“Hjerting er et smukt turistområde, og derfor er der mange, som hygger sig på stranden. Det betyder også at der kommer masser af skrald - og det er også fint nok, hvis man bare bruger skraldespanden. At svine stranden til med øldåser og pizzabakker er mangel på respekt for andre og naturen, men ligefrem at smadre glas på stranden truer især børns sikkerhed.", siger Leos far.

Episoden har gjort et stort indtryk på familien, især familiens yngste medlemmer er påvirkede af oplevelsen. Leo blev virkelig bange da han skar sig, og Leos to søskende blev også bange fordi de ikke forstod hvad der skete og på grund af alt blodet.

Leo er okay igen, ovenpå episoden og er nu tilbage i skolen igen - dog på krykker.