Våd onsdag aften: Var fanget på statue og tissede på redningsmænd

Brandvæsnet i færd med at hjælpe den unge mand ned. Foto: Presse-fotos.dk

Vi kender alle sammen det med at have fået en tand for meget inden for vesten, nogle oplever i den forbindelse også at blive glemsomme - og eksempelvis glemme at de har højdeskræk.

En 21-årig mand havde en festlig onsdag aften, som dog endte en smule atypisk, det skriver Ekstra Bladet.

Den unge mand bestemte sig for at kravle op i rytterstatuen af Christian den 9. som står på torvet i Esbjerg. Det er der som sådan ikke noget usædvanligt i, for hvert eneste år gør alle de festglade studenter det samme. 

Den unge mand havde dog i sin kådhed, imidlertid glemt, at han faktisk var bange for højder. Så turen op i statuen gik fint - men det samme kan man ikke sige om turen ned igen.

Han turde ikke kravle ned igen. Heldigvis havde den unge mand da sin mobil med, så han kunne ringe efter nogle som kunne hjælpe ham ned igen - og det blev brandvæsnet.

“Han turde ikke kravle ned igen, så han var nødt til at ringe efter hjælp,” fortæller Søren Strægaard, der er vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi til mediet. 

Skulle pludselig tisse

Et problem kommer sjældent alene, og da brandvæsnet ankom til statuen for at hjælpe den stakkels mand ned, var han også blevet tisse-trængende, så han kvitterede med at tisse på brandbilen. 

“Manden havde fået lidt for meget at drikke, og da brandvæsenet kom for at hjælpe ham ned, kvitterede han ved at vande brandbilen lidt,” fortæller vagtchefen.

Den unge mand blev anholdt og kørt til politistationen, hvor han kunne sove sin brandert ud. Han bliver sigtet for ordensbekendtgørelsen, skriver Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter. Men vagtchefen fortæller at han slipper for yderligere, når han engang kommer til sig selv igen.

 

Brandvæsnet i færd med at hjælpe den unge mand ned. Foto: Presse-fotos.dk

 

Brandvæsnet i færd med at hjælpe den unge mand ned. Foto: Presse-fotos.dk