Hvem ejer denne Dodge? Politiet efterlyser flugtbillist igen - kørte 79-årig ned og stak af

Det var en bil som denne, der var involveret i ulykken. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer borgere i Esbjerg og i Varde til at henvende sig, hvis de enten selv ejer en rødbrunlig pickup truck med åbent lad af mærket Dodge Ram eller Dodge Dakota, eller kender nogen, der ejer denne type køretøj.

Farven på køretøjet kan være lysere eller mørkere end på billedet.

Opfordringen kommer i forbindelse med efterforskningen af en færdselsulykke onsdag den 26. juni klokken 15.45 nær Alslev mellem Varde og Esbjerg.

Ved ulykken bliver en 79-årig mand på cykel påkørt på Hjerting Landevej af køretøjet og dør efterfølgende af sine kvæstelser.

Søger vidner

Bilen standser ikke ved ulykkesstedet, men fortsætter i sydgående retning mod Esbjerg.

Køretøjet fortsætter af Hjerting Landevej og drejer sandsynligvis til højre ad Hostrupvej og til venstre ad Kokspang Hedevej.

Syd- og Sønderjyllands Politi ønsker at komme i kontakt med vidner, der har lagt mærke til det rødbrune køretøj på denne rute i tidsrummet mellem 15.45 og 16.00.

Og politiet er især interesseret i at komme i kontakt med en ældre kvinde i et mindre sølvfarvet køretøj samt førerne af to andre biler, som kører i modsat retning af den rødbrune pickup truck på Kokspang Hedevej, hvor den rødbrune bil må køre ud i rabatten, så de tre biler kan passere.

Der er en pluk-selv-jordbærplantage, som støder helt op til Kokspang Hedevej. Og jordbærplukkere i tidsrummet mellem klokken 15.45 og 16.00 kan muligvis også have observeret det rødbrune køretøj.

Du kan se ruten her: 
 

Her er ruten, som firhjulstrækkeren kørte. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

 

Skader på sidespejl

Syd- og Sønderjyllands Politi har tidligere oplyst, at bilens højre sidespejl blev beskadiget som følge af ulykken. Det er dog endnu uklart, hvor store skader, der er tale om. Så vi opfordrer borgere til at kontakte politiet, hvis de har oplysninger om et sådant køretøj, uanset om der er synlige skader på sidespejl eller ej.

Politiet er desuden interesseret i at modtage henvendelser fra borgere, uanset om det drejer sig om en firmabil eller et privat køretøj.

Syd- og Sønderjyllands Politi har efter ulykken efterforsket intensivt for at finde frem til køretøjet og føreren af bilen. Og politiet skal desuden gentage opfordringen til føreren om at melde sig selv.

Borgere med oplysninger kan henvende sig til politiets servicecenter på telefon 1-1-4.

Syd- og Sønderjyllands Politi har af hensyn til den fortsatte efterforskning i øjeblikket ikke yderligere oplysninger til pressen.