Esbjergs ledige dater mulige jobs: 35 har allerede fået nyt arbejde

Indtil videre har de ledige i Esbjerg taget godt imod muligheden for at date en potentiel kommende arbejdsgiver. Foto: Esbjerg Kommune

Jobcenter Esbjerg har kastet sig ud i noget af et eventyr, og det ser allerede nu ud til, at det ender lykkeligt for rigtig mange - både ledige og lokale virksomheder. Jobdating har nemlig vist sig at være en stor succes, og eventyret er kun lige begyndt.

Fredag den 5. juli inviterer Jobcenter Esbjerg for fjerde gang håbefulde ledige og lokale virksomheder på date i forhallen på Exnersgade 33. På de foregående tre dates har der i den grad været amoriner i luften, og det har resulteret i 35 perfekte match - og det vel at mærke dem, som Jobcentret kender til.

"Vi ved faktisk ikke, om virksomhederne selv har lavet flere aftaler med ledige. Det, vi ved, er, at det har været en rigtig stor succes, også større end vi havde forventet, og både de ledige og virksomhederne er rigtig glade for at møde hinanden på den her mere uformelle måde," fortæller sektionsleder i Jobcenter Esbjerg Peter Nikolajsen.

Også vikarbureauerne er glade for Jobcenter Esbjergs invitation til dates med kommunens ledige. Profil Match og Tem Teams databaser er nu 125 kandidater rigere, og det giver de to bureauer mulighed for at matche ledige endnu bedre med de vikarjobs, de tilbyder.

Om Jobdating

Esbjerg Jobcenter inviterer kommunens ledige og lokalevirksomheder på date den første fredag i måneden. Her får de mulighed for at møde hinanden på en anderledes og mere uforpligtende måde uden officielle mødeindkaldelser, samtaleskemaer, der skal følges, og formularer, der skal udfyldes. Daten foregår fra kl. 10 til kl. 12 i forhallen på Exnersgade 33 i Esbjerg.

Der er tidligere blevet holdt Jobdate den 5. april, den 3. maj og senest den 7. juni, og selvom ferietiden banker på, og sommeren tegner til at blive eventyrlig, så fortsætter eventyret inden døre på Jobcenter Esbjerg. Den 5. juli og den 2. august inviterer Jobcenter Esbjerg igen på date.