X-Factor dommer bringer nyt materiale med sig til Esbjerg

Foto: Lasse Bech Martinussen

Til september bytter Oh Land dommerstolen i X-Factor ud med sin tourbus, når hun - efter en længere pause - igen er at finde på scener landet over. Heriblandt Esbjerg hvor skærmtrolden skal spille på Musikhuset.

Den populære sanger udgiver sit femte studiealbum Family Tree i maj 2019, og for at markere begivenheden offentliggør Oh Land en række september-koncerter i flere af landets største byer.

Family Tree er indspillet i New York i samarbejde med den amerikanske producer Thomas Bartlett, der blandt andet også har arbejdet med navne som Sufjan Stevens, The National, St. Vincentog Florence & the Machine. Albummet kommer til at markere en ny musikalsk tilgang for Oh Land:

“Siden jeg udgav mit sidste album, har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning, og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig,” udtaler Oh Land.

Oh Lands Family Tree-turné bringer hende forbi til Esbjerg 8. september, hvor hun gæster Musikhuset i Havnegade. Billetsalget er netop startet den 29. marts 2019.