Hvordan bliver sommervejret i Esbjerg?

Foto: Shutterstock

Esbjerg24 giver dig et overblik over sommervejret for denne uge og uge 28. Der er mange har ferie for tiden, men det er ikke alle, der skal sydpå til varmere himmelstrøg. Er du en af dem, som skal tilbringe de næste uger herhjemme, så læs med her, og se hvordan vejret bliver.

Skal du holder din ferie i Danmark, så kig med her, hvor Esbjerg24 giver dig vejrudsigten for de næste uger, så du kan se hvordan du skal bruge din ferie.

Uge 27

Sommervejret har været lidt haltende de sidste par dage, og prognoserne ser ikke ud til at give et så godt billede af den kommende tid.

I dag er temperaturen jævn på omkring 13-15 grader med frisk vind fra nordvest. Det er altså meget blæsende og ikke lige sommervejr. Det holder dog tørt.

4. juli er det meget samme billede vi ser – 13-16 grader, frisk vind denne gang fra vest, men om aftenen kan der komme byger.

Den 5. juli stiger graderne lidt til 17 om dagen og 13 grader om natten. Det blæser stadig en halv pelikan, og vi får frisk vind. Ingen sommer her, fristes man til at sige.

Lørdagen den 6. juli får vi 16 grader om dagen og 11 grader om natten. Regnen kommer også denne dag, og vi får frisk vind.

Sommeren vil ikke rigtigt indfinde sig, og søndag den 7. juli er vi nede på 14 grader om dagen og 12 grader om natten. Vinden er frisk.

Uge 28

Vi starter koldt ud i uge 28, og om mandagen får vi 14 grader om dagen og 12 grader om natten med frisk vind.

Tirsdag den 9. juli får vi regn, men til gengæld kommer vi helt op på 19 grader om dagen og 12 grader om natten, med en jævn vind.

Den 10. juli skinner solen fra en skyfri himmel, men temperaturen holder sig nede omkring de 18 grader om dagen og 11 grader om natten. Vi får en jævn vind.

Torsdag den 11. juli er temperaturen på 17 grader om dagen og 11 graden om natten. vinden bliver jævn.

Fredag den 12. juli kommer vi på 19 grader om dagen og 14 grader om natten. Vinden er stadig jævn.

Lørdag får vi også 19 grader om dagen, men får en varm nat på 17 grader, med en jævn vind.

Vi slutter ugen af med en jævn dag – både hvad angår vindstyrke og temperatur. Det bliver 18 grader om dagen og 14 grader om natten.

Alt i alt ser sommeren ud til at være et stykke ude i horisonten. Vejret er ikke just strandvejr, og må betegnes som en anelse kedeligt.