Vælg de mest populære underbukser til mænd: Boxerbriefs

Vil du gerne finde de mest populære underbukser lige nu? Så skal du finde et par boxerbriefs. De er specielt komfortable til sport, og til kontoret, da de tilpasser sig din krops form og aktivitet.

Sponsoreret indhold

Hvorfor er briefs de foretrukne underbukser til herre lige nu? Det giver vi et svar på ved at stille fordele, og ulemperne ved dem op. Generelt er boxerbriefs gået hen og blevet populære, fordi modehuse som Calvin Klein gjorde underbukser til en åbenlys modeting i 1980’erne. De fleste ville gerne eje et par underbukser fra f.eks. Calvin Klein og underbukserne fik også mange varierede mønstrer, designs, figurer og farver såsom smiley, pengesedler, etc.

Dertil, er der kommet en masse ny forskning og forbedringer både i materialet, men også hvordan underbukserne sidder på kroppen. Det har alt sammen fået de mere tætte modeller, til at blive et folkeeje.

Hvad er boxerbriefs?

Boxerbriefs er, som navnet antyder, en blanding af to typer af underbukser, de klassiske boxershorts, og de korte underbukser, brief. Deres snit er ligesom de klassiske boxershorts, mens deres gode støtte kommer fra de mindre briefs. Ligesom briefs beholder boxerbriefs deres fit stortset hele dagen. Boxerbriefs er således gode til fysisk aktivitet, og ser godt ud på til alle kropstyper.

Fordelen ved boxerbriefs er især:

  • Forener de gode kvaliteter fra de klassiske boxershorts og briefs
  • Fungerer sammen med alle typer af bukser
  • Særligt gode til fysisk aktivitet - især kompressionsmodellen

 Ulempen ved boxerbriefs er derimod.

  • Dårligere end briefs til at sidde ned med i længere tid - men er stadig bedre end de klassiske boxershorts

Boxerbriefs er blevet en populær hybrid, da den tilfredsstiller stort alle behov mænd har til underbukser - de er både komfortable, og holdbare på samme tid.

Læs mere om, hvordan du skal vælge de bedste kvalitets underbukser til en travl hverdag i denne guide.