Sådan finder du sommerkærligheden

Er du træt af at være single? Så gør noget aktivt for at finde en kæreste. Det er nemlig det, der skal til. I artiklen her får du en række konkrete tips til, hvordan du kan øge chancerne for at finde sommerkærligheden.

Sponsoreret indhold

Gad du godt snart erstatte dine dildoer eller Fleshlights med den ægte vare og finde kærligheden?

Så er du landet det helt rette sted. I denne artikel kommer vi nemlig med 3 tips til, hvordan du kan øge dine chancer for at finde din store kærlighed denne sommer.

1. Øg din markedsværdi

Datingmarkedet og kynisk og brutalt. Sandheden er nemlig, at man som single er en vare, som man skal have andre til at investere i.

Som vare er det en fordel at være meget værd. Derfor anbefaler vi, at du gør alt, hvad du kan for at øge din markedsværdi på kødmarkedet.

Her handler det særligt om at få det ydre til at spille. Du skal tage dig selv i nakken og komme i god form, så du får en atletisk, flot krop, der tiltrækker sultne øjne.

Derudover skal du få styr på garderoben. Er man velklædt, er man nemlig godt på vej mod at blive handsome. Ydermere gør du klogt i at besøge frisøren ofte, så frisuren altid spiller.

At få styr på det ydre vil uden tvivl øge din markedsværdi. Det er dog langt fra sikkert, at det er nok, at du er en flot mand/kvinde, hvis din personlighed er helt til rotterne.

Kig derfor indad og arbejd på at blive et bedre og mere interessant menneske.

2. Vær aktiv og opsøgende

”Kærligheden kommer til den, der mindst venter det”, er den største løgn, der findes.

Jeg tror umiddelbart, at man mindst venter, at kærligheden kommer til en, når man ligger og tuder i sin kummefryser, og gør man dette, er der altså ret lang vej til en ring på fingeren.

Du skal derfor erkende, at ovenstående ordsprog er bullshit, og så skal du lade være med at sidde på din flade røv og vente på, at kærligheden kommer af sig selv, for så dør du trist og ensom.

I stedet skal du være aktiv og opsøgende. Det er dog vigtigt, at det ikke kammer over, da det vil kunne føre til, at du virker desperat.

Forsøg som udgangspunkt altid at være nysgerrig på andre mennesker. Det indledende hovedmål i forbindelse med en interaktion bør aldrig være at score det menneske, du taler med. I stedet bør det være at lære mennesket at kende. På den måde vil du kunne opnå indsigt i, hvorvidt mennesket overhovedet er din type, og du vil samtidig undgå at virke desperat.

3. Tilmeld dig datingsider og -apps

I mange sociale sammenhænge er en udfordring som single, at man ikke ved, hvem der ellers er single. Netop derfor ender man ofte med at bruge en masse tid på at charmere folk med kærester, og det er en skam.

Ovenstående er et af flere argumenter for, hvorfor man som single skal tilmelde sig en dating side eller -app. På datingsiderne og -appsne er de andre nemlig i samme båd som en selv. Folk er der – for det meste i hvert fald – for at finde kærligheden, og man støder ikke på en masse afsatte, der blot holder en for nar med henblik på at få pudset deres eget ego af.