Byens hold inviterer udsatte børn og unge til gratis hjemmekamp mod OB

EfB vil gerne spille en aktiv rolle i lokalsamfundet, derfor inviterer de nu udsatte børn og unge på stadion. Foto: Esbjerg forenede Boldklubber

I forbindelse med hjemmekampen tirsdag d. 23. april mod OB afholder EfB CSR-dag. Målet er at give blandt andre udsatte børn og unge en unik oplevelse på Blue Water Arena.

EfB skriver på deres hjemmeside, at de som Sydvestjyllands mest profilerede virksomhed ønsker at give noget tilbage til lokalsamfundet og det område, de har rødder i. Derfor inviterer de via deres billetpulje specifikke grupper inden for til holdets hjemmekamp mod OB tirsdag d. 23. april kl. 19.00.

EfB betragter sig selv som mere end en fodboldklub, og det ligger dem meget på sinde at deltage i fællesskabet, som sporten udspringer af.

Deres politik for Corporate Social Responsibility indeholder konkrete initiativer til at tage samfundsmæssigt og socialt ansvar, og af den årsag kan organisationer og institutioner, som eksempelvis ønsker at give udsatte børn og unge gode oplevelser, søge om gratis billetter til hjemmekampen mod OB.

Udover kridtstregerne

Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, pointerer vigtigheden af at gøre en positiv forskel uden for grønsværen.

"I EfB er det meget vigtigt, at vi også kigger udover kridtstregerne, og påtager os et socialt ansvar. Vi spiller en stor rolle i regionen, og lever af at levere oplevelser, og derfor er vi også glade for, at vi kan tilbyde en god kamp på Blue Water Arena mod OB til unge mennesker, som under normale omstændigheder ikke har mulighed for at se fodboldkampe på stadion så ofte," siger han.

Han er samtidig meget bevidst om spillernes funktioner som rollemodeller.

"Vores spillere er forbilleder og idoler for rigtig mange, især unge mennesker. Det er derfor naturligt, at vi, via spillerne, viser fællesskab og sammenhold både på og uden for banen," siger Brian Bo Knudsen.

Der er ansøgningsfrist mandag d. 22. april kl. 12.00. Alle ansøgninger skal foregå gennem en formular, der findes på fodboldklubbens hjemmeside.