Gratis entré til u-21-landskamp: Oplev Philip Billing, Anders Dreyer og de danske talenter mod England

Philip Billing i aktion for u-21-landsholdet. Foto: Anders Kjærbye.

I oktober sikrede U21-landsholdet i fodbold sig adgang til endnu en EM-slutrunde, som bliver afholdt i Italien og San Marino. For de esbjergensere, der ikke lige befinder sig på de kanter til sommer, er der heldigvis en unik chance for at se alle talenterne udfolde sig på Blue Water Arena lige her i Esbjerg.

En slutrunde kræver hårdt arbejde, og som led i U21-landsholdets forberedelser til sommerens EM, møder holdet Spanien ude den 14. november og England hjemme den 20. november. Hjemme betyder så heldigvis Esbjerg og Blue Water Arena i dette tilfælde, så alle esbjergensere har en fremragende mulighed for at komme og heppe på de største unge talenter i dansk fodbold.

Landstræner Niels Frederiksen, der har en fortid som cheftræner i EfB, lægger da heller ikke skjul på, at han glæder sig til at præsentere holdet i Esbjerg:

”Blue Water arena er jo et fantastisk fodboldstadion og kan skabe en fantastisk stemning. Jeg havde nogle fantastiske oplevelser i Esbjerg. Og så er det jo en stor fodboldby, så jeg håber, at vi vil se rigtig mange esbjergensere på stadion og se nogle af de bedste U21-talenter i Europa!” siger Niels Frederiksen.

Lokale talenter på landsholdet

Landstræner Niels Frederiksen er bestemt ikke den eneste med en fortid på Blue Water Arena, der vender hjem for at spille kampen mod England. Hele tre spillere har nemlig fået deres fodboldmæssige opdragelse i Esbjerg, inden de pudsigt nok alle tre er endt i engelsk fodbold.

Trekløveret består af Daniel Iversen, der er ejet af Leicester og for tiden er udlånt til Oldham Athletic, Philip Billing, der huserer i Huddersfield Town, og sidst men ikke mindst Anders Dreyer, der havde en meget stor andel i, at EfB rykkede op i Superligaen igen, og efter sæsonen straks røg til Brighton, hvor han for tiden spiller på klubbens U23-hold.

Landskampen er derfor en rigtig god lejlighed til at komme og heppe på nogle af de store lokale talenter fra EfBs talentfabrik på Gl. Vardevej.

Landstræner Niels Frederiksen lover da også et brag af en kamp:

”England er jo en stærk modstander, der altid stiller med rigtig meget fart og rigtig meget fysik. Holdet her er U20 verdensmestre, og det er en kamp, hvor vi skal ramme vores topniveau for at få et resultat. Det er jeg ikke i tvivl om – og det så vi jo også sidst, vi mødte englænderne forud for EM. Så jeg er glad for, vi kan give danskerne sådan en kamp på hjemmebane, ” siger Niels Frederiksen.

Gratis entré

Landskampen spilles på Blue Water Arena tirsdag den 20. november kl. 18.00, og der er gratis entré.

Informationer om billetter til kampen vil blive offentliggjort på U21-landsholdets facebook-side snarest. Du finder facebook-siden her.