Derfor bør du lægge en tur forbi Esbjerg

Esbjerg ligger med sin placering tæt på en masse interessante byer og områder. Her må man selvfølgelig ikke glemme de seværdigheder og særlige ting, som er værd at se i selve Esbjerg.

Hendes Majestæt Dronningen besøger Esbjerg på sommertogt

Det bliver en af årets helt store festdage i Esbjerg Kommune, når Kongeskibet Dannebrog den 1. september 2020 lægger til kaj i Esbjerg Havn, og H.M. Dronningen besøger byen på sit årlige sommertogt.

Ambitiøs plaststrategi skal gøre Esbjerg grønnere

Esbjerg Kommune vil være foregangskommune på plastområdet. En ny plaststrategi viser vejen til en grønne fremtid i kommunen med mindre plast, og hvor mere plast skal genanvendes.

Hvad skal det nye plejehjem ved Krebsestien i Esbjerg hedde?

Esbjerg Kommune udskriver en navnekonkurrence og inviterer alle borgere til at komme med forslag til et navn til det nye plejehjem, som bygges ved Krebsestien i Esbjerg.

I dag har du flere muligheder med telefonen

Din mobil gør hverdagen nem for dig. De seneste år har du fået flere muligheder, således din hverdag kan blive endnu nemmere. Detailbranchen har ligesom underholdningsbranchen fundet en plads hos danskerne.

Drab i Blåvand - formodet gerningsmand anholdt

Beboer i udbrændt hus har vist sig at være blevet dræbt før branden. 19-årig tysk mand anholdt og sigtet for drabet.

Kender du denne cykels ejermand?

Politiet søger ejeren til en Avenue herrecykel. Virker cyklen bekendt, så er det måske din?

Team Esbjerg fejres med guldfest på Torvet i hjembyen

De nyslåede danske mestre hyldes af byen og fans fredag den 24. maj kl. 16 på Torvet i Esbjerg efter paradekørsel gennem byen.

Med iPhonen i hånden: Vi er digitale men sociale

I bussen på vej til skole sidder to ung fyre og deler et headset mens de streamer Netflix fra en iPhone. En bedstemor sender en besked til sin datter på Messenger. Den ene veninde køber koncertbilletter over mobilen mens den anden mobilepay’er.

Har du oliepletter på fliserne? Sådan redder du dine fliser

Hvis du er glad for dine fliser, så ved du præcis, hvor irriterende det kan være, når der sker noget med dem.

Sider