Masser af godter på Tobakken i denne uge

Vi er allerede nået nået til den første uge i december, og på Tobakken deler de da også godt ud af julegodterne. Der er alt lige fra amerikansk guitarekvilibrisme over en ægte jazz-julekoncert til prisbelønnet elektronisk musik med Saveus og fest med Sømændende.

Svensk kapacitet tilknyttes Syddansk Musikkonservatorium

Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg har efterhånden fået ry for at tiltrække anerkendte musikere som undervisere for konservatoriets studerende – nu er den næste i rækken blevet udnævnt.

Endnu et stort datacenter kommer til Esbjerg

Først meldte Facebook sin ankomst, og nu er norske Bulk så fulgt efter, og vil også etablere et stort datacenter i det nordlige Esbjerg.

Julen kommer til Esbjerg: Juletræstænding og åbning af skøjtebanen

På fredag kommer julemanden sejlende til Esbjerg, og hvis vejret ellers tillader det, bliver den mobile skøjtebane på Torvet åbnet samme dag.

Nu på lørdag: Masser af gratis musik på Good Music Festival

Hvis du er nysgerrig på, hvad der sker af nyt på musikscenen lige nu, har Syddansk Musikkonservatorium et godt tilbud til dig. Kom til Good Music Festival, der byder på intet mindre end otte timers gratis musik i et hav af genrer og variationer.

Køb dine unikke julegaver på designmarked i weekenden

Esbjerg Kunstmuseum slår dørene op, og byder alle indenfor til deres kunsthåndværk- og designmarked på lørdag.

Gratis entré til u-21-landskamp: Oplev Philip Billing, Anders Dreyer og de danske talenter mod England

I oktober sikrede U21-landsholdet i fodbold sig adgang til endnu en EM-slutrunde, som bliver afholdt i Italien og San Marino. For de esbjergensere, der ikke lige befinder sig på de kanter til sommer, er der heldigvis en unik chance for at se alle talenterne udfolde sig på Blue Water Arena lige her i Esbjerg.

Verdensklasseguitarist gæster Tobakken

Mike Stern har været en af de største jazz-guitarister i mere end 40 år. Og nu er vi så heldige, at han endnu engang gæster Tobakken sammen med et superband den 14. november.

Esbjergs Håbeperiode begynder med performance-forestilling i Musikhuset

Esbjergs håbeperiode bliver skudt i gang i Musikhuset Esbjerg fredag den 2. november med forestillingen håb & ilddåb.

Skimmelsvamp holder GAME Streetmekka Esbjerg lukket

Indtrængning af fugt har medført problemer med skimmelsvamp i GAME Streetmekka Esbjerg. Det populære mødested for børn og unge er derfor lukket, mens nærmere undersøgelser skal fastslå omfanget af svampeangrebet.

Sider